Laatste alarmering:
Datum 21|09 Tijd 14:47:02 (inci-05) Dienstverlening (ass.: Reinigen Wegdek) Watermolendijk Eelde 038131 Prio Middel Eenheid | Eelde - Blusgroep A Brandweer Tynaarlo Drenthe
zaterdag 23 september 2017
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|09

ASSEN – In een woning aan de Witterstraat in Assen is vrijdagavond een wasmachine in brand gevlogen. De brandweer kwam ter plaatse om de brand te blussen.

 

De bewoonster en haar hond moest buiten de ontwikkelingen afwachten. Het lijkt erop dat de schade beperkt is gebleven tot de wasmachine. Wel was er in het huis rookschade.

1/1

DONDERDAG 21|09

TYNAARLO - Tynaarlo staat onder voorwaarden toe dat inwoners eigen speeltoestellen op gemeentegrond plaatsen. Hiermee komt de gemeente tegemoet aan de wens van enkele inwoners uit Vries.

 

De gemeente vindt het het belangrijk dat kinderen buiten kunnen spelen en wil graag dat de openbare ruimte veilig is. Ook als hier trampolines, glijbaantjes, zwembaden speelhuisjes en dergelijke eigen speeltoestellen staan. In de meeste gemeenten staan om deze reden niet toe dat inwoners eigen speeltoestellen op gemeentegrond plaatsen. Tynaarlo heeft gezocht naar oplossingen om aan de wens van ...

1/1

DONDERDAG 21|09

EELDE - Een shovel is donderdagmiddag tegen een boom aangereden op de Watermolendijk in Eelde. Hierbij zijn geen gewonden gevallen.

 

De schade aan de shovel was wel aanzienlijk. De berging van het voertuig zal dan ook nog enige tijd in beslag nemen. Over de oorzaak is niets bekend.

WOENSDAG 20|09

ASSEN - De brandweer, duikers en het mobiel medisch team rukten woensdag uit naar een vijver aan de Kloosterweg in de wijk Kloosterveen in Assen. Daar was een kinderfietsje aan de rand van het water gevonden.

 

Net toen de duikers en het MMT ter plekke kwamen meldde de eigenaar van het fietsje zich en bleek het kind gezond en wel thuis te zitten.

1/1

MAANDAG 18|09

ASSEN - Een auto is maandagavond boven het water van de Havenkade in Assen getild. Vrijdagavond was deze personenauto te water geraakt.

 

De brandweer duikers uit Assen en Groningen hebben na een uren lange zoekactie niks aangetroffen. Ook de trauma helikopter was ter plaatse voor assistentie. Op de Havenkade was op dat moment een festival gaande ter ere van de Blauwe-As wat koning Willem-Alexander eerder die dag had geopend. De auto werd op grote diepte gelokaliseerd. Maar toen de eigenaar van het voertuig zich gemelde was de druk van de ketel rukten de hulpdiensten weer ...

VRIJDAG 15|09

ASSEN - Vrijdagmiddag rond 12:30 uur werd een fietser aangereden door een auto op de Steendijk in Assen. De auto ging er vervolgens vandoor in de richting van de Pelikaanstraat.

 

De fietser is lichtgewond geraakt. De auto die de politie zoekt betreft een zilvergrijze Volkswagen golf 4 met getinte ramen. De auto voerde geen kentekenplaten. In de auto zat een getinte man, vol postuur, droeg een bruin Gucci petje, rond de 23 jaar en had een baard. Naast deze man zat een blanke man, wit t-shirt, zwart vest en had een nektasje om.


Ziet u deze auto rijden of heeft u vermoeden wie dit zou ...

MAANDAG 11|09

BUNNE - In vervolg op het smakelijke en veelzijdige voorproefje dat ze tijdens ons vijfjarig jubileumfeest in mei gaf, serveert Dijanne Italianer aanstaande zondag 17 september haar volledige Shakespeare sonnettenmenu tijdens de openingsact van Rondje Cultuur 2017. Rondje Cultuur, traditioneel in september in De Melkfabriek, luidt de start van het nieuwe culturele seizoen in Bunne, Eelde en Paterswolde in.

 

Ter ere van 400 jaar Shakespeare maakte Dijanne Italianer deze voorstelling voor Festival Noorderzon. Wat staat er op de kaart? Een verfijnde amuse van schoonheid op een bedje van ...

Agenda

Zaterdag 14 oktober

19:30
Hoogeveen
Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
24Webvertising