Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 01:50:02 (inci-06) Dienstverlening (meting: Koolmonoxide/co) Loopstukken Eelde 038131 Prio Middel Eenheid | Chauffeurs B Brandweer Assen Drenthe
zondag 21 januari 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|01

ASSEN - De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige Assenaar aan. Hij wordt ervan verdacht een 20-jarige plaatsgenoot met een vuurwapen te hebben bedreigd en hem te hebben beroofd.


De 20-jarige bevond zich met zijn vriendin ter hoogte van de blauwe brug aan de Oude Hoofdvaarstweg toen twee onbekende mannen naderden. Eén van de mannen reed op een fiets en had een hond, ras pitbull, bij zich en de ander was lopend. Beide mannen stond vlak bij de jongen en het meisje te praten waarna de man op de fiets de Langedijk opreed. De andere man liep op het duo af, bedreigde ...

1/1

DONDERDAG 18|01

VRIES – Bij een aanrijding op de A28 bij Vries zijn donderdagavond drie auto's beschadigd geraakt. Voorzover bekend raakte er niemand gewond.

 

Wel ontstond er een file van meer dan drie kilometer die nu langzaam oplost. Over de oorzaak is niets bekend

1/1

DONDERDAG 18|01

EELDE - Door de storm zijn twee KLM vluchten met bestemming Amsterdam geland op airport Eelde. Deze toestellen konden vanwege de storm niet landen op Schiphol en weken dus uit naar Groningen airport Eelde.

 

Het was een vlucht uit Cardiff en een vlucht uit Warschau.

1/1

WOENSDAG 17|01

ASSEN - Op de oversteekplaats voor fietsers in de Schultestraat – Maasstraat in Assen is woensdagmorgen een kind op een fietsje aangereden.

 

Het kindje was op weg naar school en kwam in botsing met een auto. Het slachtoffer werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de juiste toedracht is niets bekend. Daar doen de verkeersanalisten van de politie onderzoek naar.

1/1

DINSDAG 16|01

ASSEN - De politie heeft dinsdag een motorclublid van No Surrender uit Assen aangehouden op verdenking van afpersing, bedreiging, mishandeling, diefstal met geweld, vrijheidsberoving en heling.


De man wordt verweten dat hij in 2014 een lid van een supportclub van No Surrender heeft mishandeld. Het slachtoffer moest bovendien een boete betalen, zijn motor inleveren en clubkleding inleveren. Het slachtoffer is tegen zijn wil in een auto meegenomen en werd gedwongen geld op te nemen bij een pinautomaat. Ondanks grote angst voor de veiligheid van hemzelf en zijn familieleden heeft dit ...

VRIJDAG 19|01

TYNAARLO - De brug in de Hunebedstraat over het Zeegserloopje tussen Zeegse en Tynaarlo wordt vervangen. Er komen straks twee bruggen: één brug is voor fietsers en voetgangers en één brug voor het overige verkeer.

 

Maandag 12 februari start de aannemer met de werkzaamheden en vanaf dat moment is de brug gestremd voor alle verkeer. Wanneer het weer meewerkt is het werk eind maart klaar.
Voor fietsers en voetgangers is er een omleidingsroute via de Wedbroeken en voor autoverkeer via Gasteren en Anloo.


Inloopavond
Iedereen die behoefte heeft aan informatie over de werkzaamheden ...

VRIJDAG 19|01

EELDE / PATERSWOLDE - In Eelde-Paterswolde is op dit moment een storing aan de straatverlichting. Het gaat om de omgeving van de Lotstukken, de Veldstukken en de Ruskenstukken.

 

De beheerder van onze straatverlichting Nobralux werkt er samen met netbeheerder Enexis hard aan om de storing te lokaliseren en te verhelpen.

Agenda

Winterbanden moeten ook in Nederland verplicht worden
24Webvertising